Barion Pixel

Ménesi Éva

Önbizalom és motivációs tréner,

szemléletfejlesztő vagyok.

Szívügyem, hogy segítsek, több ezer nőnek megélni a belső harmóniát, hogy saját erejükből megvalósítsák az álmaikat és elérjék a legkiválóbb önmagukat!

Történetem

Közel 30 éve foglalkozom önfejlesztéssel és 18 éve dolgozok azon, hogy minél több ember élhesse végre azt az életet, amit igazán szeretne, amit megálmodott magának.

Vallom, hogy minden ember, bármilyen családból származik, bármilyen múlttal is rendelkezik, ott ahol éppen tart, tudatossággal, személyre szabott, különleges útmutatással, képes a legelképesztőbb sikereket elérni az üzleti életben és a magánéletben egyaránt.

Ahhoz, hogy harmóniában és bőségben éljünk elengedhetetlen, hogy minden negatívként megélt történetből tovább lépjünk, ami persze nem mindig könnyű.

Az én életemben is akadtak húzós helyzetek és események:

  • kisgyermekként abúzusban volt részem
  • 15 éves koromban egy hegymászós balesetben elvesztettem a látásom a bal szememre, azóta nem látok vele
  • távol a szüleimtől felépítettem a saját egzisztenciámat saját erőmből
  • évekig éltem szingliként
  • éltem se veled se nélküled kapcsolatban
  • elváltam, megtörtem, de sikerült minden szempontból feldolgoznom és továbblépnem …

Nézeteim

Minden megélt élethelyzet kihat ránk, de jogunkban áll dönteni afelett, hogy mennyi ideig engedjük meg, hogy negatív értelemben hasson ránk és változtathatunk.

Azért jöttünk a földre, hogy kihozzuk a legtöbbet és a legjobbat az életünkből. Hogy bőségben és örömben éljünk, de ehhez célszerű tudatosnak lenni.

Hiszem, hogy a berögzült meggyőződések átalakításával, átalakíthatjuk a valóságunkat és megélhetjük a vágyainkat.

Vallom, hogy minden ember, bármilyen családból származik, bármilyen múlttal is rendelkezik, ott ahol éppen tart, tudatossággal, személyre szabott, különleges útmutatással, képes a legelképesztőbb sikereket elérni az üzleti életben és a magánéletben egyaránt.

A munkám a szenvedélyem.

Képesítéseim

29 évvel ezelőtt (21 évesen) végeztem el az Agykontroll tanfolyamait és imádtam, mert működött.

A felsőfokú tanulmányaimat Kommunikáció és PR szakon végeztem.

A belső egyensúly megtalálása és megtartása érdekében a Spiritual Human Joga, spirituális iskolát is kijártam.

A Machu Picchu-n (Peru), meditáció közben rájöttem, hogy hiába vagyok második éves joghallgató, engem ez igazából nem érdekel, sokkal közelebb áll hozzám, hogy a konfliktusok megoldásában és feloldásában szeretnék segíteni, így mediátor lettem.

Évekkel később Théta Healing konzulens, majd tanár lettem és csodálattal éltem meg mindig azt, ahogy az érzelmi blokkok feloldásával, a hitrendszerek módosításával, rövid idő alatt alakulnak át a dolgok

A karma törvényei, hatásai és azok oldása iránti kíváncsiságom vezetett el egy Indiai Karma Break Thru technikai eszköztár elsajátításához.

A családunk, az onnan hozott minták és szemléltek számottevő hatása az életünkre a Családállítást is behozta az életembe.

Miként lehet leginkább hatékonyan és élvezetesen tanítani vágyam pedig arra sarkalt, hogy kompetencianövelő technikákat sajátítsak el, így Önbizalom és Motivációs Tréner lettem.

A teljesség igénye nélkül, ezekkel a végzettségekkel rendelkezem pillanatnyilag.

Az elmúlt években, abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy a konzultációk során, számtalan alkalommal láttam régi sérelmeket meggyógyulni, konfliktusokat feloldódni, gúzsba kötő gondolatokat felismerni – melyek hatására volt, hogy néha akár napok alatt is, jelentős pozitív változás állt be az ügyfeleim életében.

Ne várj tovább! Kezdd el a saját utad járni még ma!