fbpx

Visszajelzések tőletek

Több százan szavaztak már bizalmat nekem, és sokan azzal is megtiszteltek, hogy nem csak szóban, hanem írásban is megosztották velem a közös munkánk által okozott változásokat. Ezekből gyűjtöttem össze egy csokorral.

„Az Évi által alkalmazott technikák egy részét már ismerem. Dolgozom magamon, de mindig van olyan helyzet, amikor már a bennem zajló élethelyzetre nem „tudok” rálátni. Ilyen helyzetben kerültem Évi „kezei közé”. Válás után mikor már azt hittem egyenesbe került az életem, folyamatosan elém gördült egy-egy olyan feladat, ami nap, mint nap megnehezítette az életemet. Pl: hírtelen munkahely elvesztés, családban történő balesetek sorozata, düh, harag…

A kezelés során feltártuk a tudatalattiba beépült drámákat, ezeket összegyűjtöttük, majd „elengedtük” és pozitív hitrendszerekre cseréltük le. A felszínre kerülő gondolatok megváltoztatásával bárki tovább tud lépni, felelősséget vállalva önmagáért. Kell hozzá egy jó vezető (ami adott Évi személyében) és kellünk mi magunk! Köszönöm!”

(F. Ilona )

„A személyes konzultáció után, olyan pozitív lendületet vett az életem, hogy örömmel vettem részt több tanfolyamán is. Élvezett nála tanulni, mert rendkívül hatékony és alapos. Könnyeden, érthetően magyaráz, sok példával, melyek elősegítik a megértéseket és a felismeréseket. Lendületet ad. Figyel a csoport minden tagjára. Szívesen válaszol a kérdésekre. Érezhető, hogy imádja, amit csinál. Csak ajánlani tudom!”

(Sz. Csilla)

„Köszönöm a segítséget és a tanítást, melynek köszönhetően megváltozott az életem. Azzal, hogy beépítem a mindennapjaimba őket, az akadályokat is könnyebben veszem. Csak ajánlani tudlak!”

(Sz. Andrea)

„Évihez egy ismerős ajánlására jutottam el akkor, amikor munkahelyi és párkapcsolati gondjaim is voltak. A beszélgetésünk során, mintha mázsás súlyok gördültek volna le rólam. Felismertem dolgokat és egy sor változást tudtam megvalósítani. Energikussá, pozitív szemléletűvé, megvalósítóvá váltam.”

(K. Péter)

„Képzeld a párommal, a kapcsolatunk új és kellemes fordulatot vett miután voltam nálad és ez az elmúlt hetekben egyre csak jobb lett. „

(P. László)

„A 7 éves Fruzsi lányom, millió puszit küld neked és üzeni, hogy az Anyu már nem szomorú azért, hogy Apu elment, megint olyan, mint régen volt.  Sokat nevetünk és mókázunk! Köszönjük!”

(T. Kriszta)

„Sikerült a szüleimmel átbeszélnünk a sérelmeket, ahogy javasoltad és olyan csodássá vált a kapcsolatunk, mint még soha! Köszönöm! Örök hála!”

(H. Klaudia)

„Köszönöm, hogy a beszélgetéseinkkel feloldottad bennem és rávilágítottál a hozott sztereotípiáimra, pl.  a várandóság szenvedéssel jár! Megszűntek a rosszulléteim, immár örömteli lett a babavárás!”

(P. Hanna)

„Sok sok megaláztatásban volt részem gyerekkoromban, majd egy csúfos válásban. Padlón voltam, amikor találkoztunk. Azóta vállalkozásba kezdtem, amely egyre jobban megy és elmondhatom, hogy világomban végre minden rendben van!  Köszönöm! Csak ajánlani tudlak!”

(Sz. Attila)

„Öt éve ismerem Évit és többször voltam már nála egyéni konzultáción. Hihetetlen érzékkel vezet rá a problémára.

A közös munka során, nem egyszer, katartikus élményekben volt részem. Sokszor napokig, hetekig a hatása alatt vagyok. Már rengeteg dolgot sikerült az Ő vezetésével letennem. A környezetemből nagyon sok embernek ajánlottam a kezeléseit és tanfolyamait és idáig mindenkinek pozitív változások jöttek az életébe. Hálás vagyok, hogy ismerhetem!”

C. Marianne

„Szeretnék neked köszönetet mondani azért a sok csodáért, amihez hozzásegítettél. Már hosszúabb ideje nap, mint nap teszek azért, hogy jobbá tegyem magam és az életem, de mindig úgy éreztem, hogy valami visszafog, mint egy gyeplő vagy póráz, ami nem engedte, hogy tovább haladjak, de ez a konzultációnk során, eltűnt teljesen.
A tanfolyamodon és a csoportodban elsajátítottakat gyakorlatba ültetve, óriási dolgokban sikerült előre lépni, és ezt a neked köszönhetem.
Nagyon örülök, hogy megtaláltalak Évi!”

(Á. Móni)

„Én szeretek gyorsan és fájdalommentesen örökre megszabadulni a problémáimtól. A technikák melyeket használ Évi, erre tökéletesen alkalmasak. Rettenetesen alapos, a maximumig törekszik segíteni ebben. Mindig boldogan és felszabadultan távozok Tőle.”

(M. Réka)

„Depressziós voltam és kényszerevéssel küszködtem évekkel ezelőtt, amikor felkerestem Évit. Azóta végeztem nála tanfolyamokat és nem egy workshop résztvevője voltam. Az egykori énemhez képest 21Kg-al kevesebb vagyok és boldog – kiegyensúlyozott mennyasszony.”

(P. Kinga)

„A válás megpróbáltatásai már mind a múlté és ezt tudom tükrözni a gyermekeim felé is. Újra vidám, kiegyensúlyozott és energikus vagyok! Élni jó! Köszönöm mindazt, amit kaptam tőled.”

(K. Eszter)

„Megkaptam az álmaim állását! Köszönöm, hogy segítettél a kishitűségemet megszüntetni és megtanítottál a félelmeimet kezelni!”

(M. Anita)

„Megszűnt a folytonos érthetetlen feszültség, ami bennem volt évekig és csak ideig óráig, enyhült. Köszönöm!”

(S. Henriett)

„Babát várok! Évekig próbálkoztunk, még inszeminációval is háromszor. De mindhiába. Segítettél rálátni a blokkjaimra, hitrendszereimre és félelmeimre, melyekről nem is tudtam. Feloldottuk őket és most áldott állapotban vagyok! Köszönöm!”

(K. Rita)

Neked miben segíthetek?